Australialaiset voivat nyt maksaa Bitcoinista 3 500 Australian postitoimistossa

Australian asukkaat voivat nyt maksaa bitcoineista yli 3500 kansallisessa postitoimistossa. Bitcoin.com.au: n julkaiseman uuden palvelun tavoitteena on mainostaa kryptovaluuttoja yleisön yleisölle vakiintuneiden yritysten ja organisaatioiden rinnalla.

Bitcoin.com.au -yritys ilmoitti 24. kesäkuuta 2020 kumppanuudesta paikallisen Australia Postin kanssa. Yhteistyön ansiosta Australian asukkaat voivat ostaa bitcoineja ( BTC ) vaivattomasti 3 500 kansallisesta postitoimistosta. Pohjimmiltaan kukin sivuliikkeen jäsen hyväksyy EFTPOS-maksut ja Australian dollarit salausteknisten varojen ostot, jotka johtuvat Bitcoin.com.au: sta ja Post Billpay -palvelusta.

Ostamisia helpottaa Bitcoin.com.au, yritys, joka toimii jo maan 1500 vähittäiskaupan kanssa

Tämä yhteistyö johtuu kumppanuudesta Blueshyftin kanssa, ja se antaa australialaisille myös mahdollisuuden hankkia BTC .

”Tämä on merkittävä virstanpylväs digitaaliselle valuutalle Australiassa ja ympäri maailmaa. Se osoittaa, että on olemassa vakiintuneita yrityksiä ja organisaatioita, jotka haluavat oppia uusista tekniikoista tekemällä eikä estämällä ”, Bitcoin.com.au: n toimitusjohtaja Holger Arians sanoi ilmoituksen aikana. Arians lisäsi:

Missiomme on tehdä Bitcoinista turvallista ja helppoa jokaiselle australialaiselle. Useille ihmisille maksaminen Bitcoinista Australian postitoimistossa tuntuu turvallisemmalta kuin varojen siirtäminen verkossa – etenkin ensimmäistä kertaa ostajille. Olemme ylpeitä tästä kumppanuudesta ja haluamme kiittää Australia Postia jatkuvasta avoimuudesta uudelle teknologialle.

Australia Post uskoo, että se on ollut innovoinnin eturintamassa sen perustamisesta lähtien 200 vuotta sitten.

BTC- tuen lisääminen yli 3 500 Australia Post -kauppaan ympäri maata lisää pääsyä maassa asuville

„Australia Postilla on pitkään ollut tärkeä rooli yhteisössä palvelujen tarjoamisessa kaikille“, Susan Nicholson, Australia Postin yritys- ja julkishallinnon päällikkö painotti. Nicholson sanoi edelleen:

Post Billpay on ollut yksi Australian luotettavimmista laskujen maksutavoista yli 20 vuoden ajan, ja olemme ilo voidessamme tarjota nyt mahdollisuuden Bitcoin-laskujen maksamiseen postitoimistossa. Tuotteen mukana tulee tuoteparannus, joka tarjoaa henkilöllisyyden todentamisen ja reaaliaikainen laskun maksun vahvistus laskuttajalle.

Australia Post ja Bitcoin.com.au -ilmoitus paljastettiin alun perin yleisölle 4. toukokuuta 2020. Toukokuun ilmoituksessa annetaan australialaisille askel askeleelta ohjeet siitä, miten Australia Postia voidaan hyödyntää bitcoin-ostoissa.

Bitcoinista ja kryptovaluutoista on tullut melko suosittuja Australiassa, koska Australia Post -kauppojen uusin palvelu seuraa Coca-Cola Amatilin ja Centrapayn äskettäistä yhteistyötä . Tämän yhteistyön ansiosta yli 2000 Coca-Cola -brändiautomaattia Australiassa ja Uudessa-Seelannissa hyväksyy bitcoin ( BTC ) ostoksiin.