Top Trader Bracing för Bitcoin och Ethereum Reversals, varnar Cardano, Zilliqa, Polkadot och VeChain in the Crosshairs

Kryptohandlare och analytiker Michaël van de Poppe tror att korrigeringen för både Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH) ännu inte är över.

Van de Poppe berättar för sina 80 000 Twitter-anhängare att BTC är väl positionerat för att dyka upp till 9 500 dollar, eftersom björnar har lyckats bygga och hålla ett motstånd efter det andra

”Varje motståndsnivå får en bekräftelse, på samma sätt som den nuvarande motståndszonen (rött block). Om det går sönder, $ 11,200-11,400. Men att vända här och jag riktar mig till 9 500-9 800 dollar som en potentiell cykel låg. ”

Kryptostrategen är också kortvarig baiss på Bitcoin Superstar och förväntar sig att den ledande smarta kontraktsplattformen kommer att överväga 25% från sitt nuvarande pris på $ 337.

” Längre neråt fart att förvänta sig här. Det avgörande området som jag är intresserad av är $ 250-280. Sedan ett tag faktiskt. ”

Van de Poppe tittar också på andra altcoins som han tror har mer nackdelpotential. Ett altcoin på hans radar är Polkadot (DOT), som han säger håller på att utplåna stöd på 3,96 dollar.

”Konstruktionen ser inte bra ut. Hammar stödet för fjärde gången nu med ständigt lägre studsar från detta område. Ännu ett test av stöd och jag tror att vi kommer att falla igenom, bara anpassade till ytterligare nedåtgående marknadsmoment. ”

Kryptoanalytikern håller också koll på Cardano (ADA). Han säger att Ethereum-konkurrenten är redo att förlora över 33% av sitt värde från sitt nuvarande pris på $ 0,09, enligt CoinMarketCap .

Van de Poppe håller också koll på Zilliqa (ZIL), som han tror beror på ytterligare ett ben innan det skjuter i höjden.

“Ganska anständigt S / R (stöd / motstånd) vänder här på $ 0,012-0,014-området. Ser bra ut för lite sidleds fortsättning innan en mer kraftig stigning mot $ 0,05. ”

Ett annat altcoin på Van de Poppes lista är VeChain (VET). Kryptohandlaren tror att plattformen för hantering av försörjningskedjan sannolikt kommer att blöda ytterligare 20% från sitt nuvarande pris på 0,01 USD.

Medan Van de Poppe är kort till medellång sikt på BTC tillsammans med en handfull altcoins, säger han att det inte dröjer länge innan tjurar börjar känna sin närvaro och ta hand om kryptomarknaderna. Altcoins kan tappa vinster för att vara i stånd att starta en fullblåst altsäsong i början av 2021, säger näringsidkaren.